سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خوشا آن که خود را خوار انگاشت ، و کسبى پاکیزه داشت ، و نهادش را از بدى بپرداخت ، و خوى خود را نیکو ساخت و زیادت مالش را بخشید و زبان را از فزون گویى درکشید ، و شرّ خود را به مردم نرساند و سنّت او را کافى بود ، و خود را به بدعت منسوب نگرداند . [ مى‏گویم بعضى این فقره و آن را که پیش از آن است به رسول خدا ( ص ) نسبت داده‏اند . ] [نهج البلاغه]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :11
بازدید دیروز :66
کل بازدید :50811
تعداد کل یاداشته ها : 114
103/9/10
2:8 ص

بنام خدا

در رابطه با مطالب لازمی که در روز یک شنبه هفته ی گذشته اعضای محترم کمیته ی فرهنگی ی مجلس شورای اسلامی پس از بازدید پنج ساعته ی خود از دستاوردهای صدا و سیما به مسؤلان مربوطه تذکر دادند  و سفارشات ارزنده ی بجایی که ارایه  نمودند ، به عنوان وظیفه و شکرانه ی درک موضوع و احساس مسؤلیت ، لازم می دانم اینجانب نیز مطالبی را به عرض برسانم :                                                                      

        اولاً با این همه اعتراضهایی که تا کنون از جانب بعضی افراد و ارگانهای متعهد و دلسوز انقلاب از اشکالات فرهنگی صدا وسیما در روزنامه ها شده است ،این تشریف فرمایی خیلی دیر بوده است که البته تقصیر متوجه مجلسهای قبلی می شود نه مجلس فعلی .                                          

          ثانیاً پیشرفتهای فنی مشاهده شده در صدا و سیما هرچقدر هم خارق العاده و تحسین برانگیز باشد ، نباید مانع پی گیری ی گروه فرهنگی مجلس در مورد اشکالهای فرهنگی و مذهبی که مشاهده کرده اند بشود . زیرا اگر هدف انقلاب بر پایه ی اصلی آن که تعهدات فرهنگی برمبنای اعتقادات مذهبی است استوار نگردد و خدای نخواسته حتی در جهتی مخالف منحرف شود و طی مسیر کند ، پیشرفتهای فنی  نه تنها غیر مفید ، بلکه باعث سرعت بیشتر انحراف از جاده ی اصلی هم می شود و با پیشرفت روز افزون علوم حتی سیر صودی هم بخود می گیرد .                                                                                  

      ثالثاً وجود اشکالات فرهنگی که از دید روانشناسانه و واقع بینانه ی یک فرد متعهد مذهبی در صداوسیما کاملاً مشهود می باشد ، یا براثر نادانی و ساده لوحی دست اندرکاران آن می باشد ، که باید به علت نا شایستگی بلافاصله تعویض شوند و یا براثر غفلت و سهل انگاری و یا عدم اعتقاد و پایبندی به مسایل مذهبی مثل حرام و حلال و محرم و نامحرم می باشد که در چنین صورتی  باید در پیشگاه ملت و در برابر دادگاهی که مدعی العموم خواستار تشکیل آن می باشد پاسخگو باشند و توبیخ گردند.                             لازم به ذکر است که ایرادهای فرهنگی ی صدا و سیما را نباید دست کم  گرفت .مخصوصاً بعضی از ایرادها که در لابلای برنامه های اجتماعی ، ورزشی ، فرهنگی و غیره مشاهده می شود ، چنان اثر مخربی دارد که ممکن است یکی از آنها اثر مثبت هزاران سخنرانی ی امام جمعه و فلان سخنور و فیلمهای مذهبی و عزاداری و نوحه سرایی و غیره را نه تنها خنثی کند ، بلکه به مسخره هم بگیرد . به عنوان مثال اگر در یکی از فیلمها و مصاحبه ها ، مرد یا زنی را به عنوان بازیگر، بخصوص در نقش اصلی و یا قهرمان داستان و یک هنرمند موجه یا یک شخص صاحب نفوذ یا ورزشکار  به عنوان یک چهره ی مؤثر اجتماعی با ریخت ، گفتار و یا رفتار ضد فرهنگی ، مخصوصاً به عنوان یک فرد شایسته و مثبت نشان داده شود، از نظر روانی چنان تأثیر مخربی  در اجتماع ،مخصوصاً در قشر جوان می گذارد که هر سخنرانی ی خلاف آن را عملاً به مسخره می گیرد . هرچند که به وسیله بزرگترین مرجع یا دانشمند ایراد شده باشد.                        

یا مثلاً اگر فیلمی را نشان دهد که بازیگران زن و مرد دور هم نشسته باشند و خواهربرادروار با هم شوخی و بگو بخند داشته باشند ، تمام رشته هایی که در مراعات مسایل محرم و نامحرم رشته شده باشد پنبه خواهد شد.و اگر مسؤلان صدا و سیمایی که ادعا می کنند پیک تبلیغاتی انقلاب اسلامی در جهان می باشند ، چنین حقیقتی را درک نکنند وای بحال انقلابمان .